ambulant alkoholbehandling i alfakøbenhavnGratis anonym alkoholbehandling

Har du brug for alkoholbehandling?

Drikker du for meget kan du gratis henvende dig til den anonyme alkoholbehandling i Alfa København.

Ring nu på 35353581

Du vil her møde en alkoholbehandler eller lægen som vil hjælpe dig med at få afklaret hvor omfangsrigt dit alkoholproblem er. Alfa Københavns Anonyme Alkoholbehandling har samme deltagelseskrav som Kommunernes Trin 1 behandling. Dvs. at hvis du har brug for afrusning, eller dit alkoholforbrug er omfattende, og har alvorlig indflydelse på dit familie og arbejdsliv og har brug for et mere intensivt behandlingsforløb (døgnbehandlig Trin 3 eller fuld dagbehandling Trin 2), kan du enten henvende dig på et misbrugscenter som vil hjælpe dig videre, eller du kan vælge at betale for behandlingen selv hvis du har mulighed for det. Hvis du har en sundhedsforsikring er det også mulig at den kan bruges til alkoholbehandling.

Den anonyme Alkoholbehandling i Alfa København foregår en aftenen om ugen. Du er på den måde istand til at passe både arbejde eller andre gøremål mens du sideløbende modtager din alkoholbehandling. Hele din alkoholbehandling vil tage udgangspunkt i netop din situation og dine problemer vil blive adresseret i den rækkefølge du ønsker.

Alkoholbehandling handler slet ikke om alkohol. Den handler lidt om hvad alkohol hjælper dit med og meget om hvordan du kan få dit liv til at blive meningsfuldt igen når du ikke længere bruger denne “løsning”. Den særlige tilbagefaldsforebyggende rådgivning for alkoholmisbrug vil hjælpe dig at kunne identificere risikable situationer før de opstår. Samtidigt vil den være med til at gøre dit liv meningsfuldt og fri af alkoholmisbrug.

Efter endt alkoholbehandling vil du ikke længere være i den situation hvor du ikke forstår hvorfor du drikker igen og igen selvom du har lovet dig selv at stoppe. Du ville være istand til at stoppe dette destruktive mønster allerede før det sker og igen kunne føle dig som en del af familien og samfundet på lige fod med alle andre.

Behandlingsprogrammet

Behandlingsprogrammet i den anonyme alkoholbehandlingen er grundlæggend bygget op omkring den manualbaserede Tilbagefaldsforebyggende rådgivning – en arbejdsbog i håndtering af højrisikosituationer samt generel pykoedikation i form af foredrag og workshops. Der er endvidere adgang til socialrådgiver.

Der findes mange behandlingssteder som tilbyder ambulant alkoholbehandling. Alfa København giver dig en mulighed for frit at vælge den mest velegnede til mennesker under 55 år.

Du er meget velkommen til at benytte vores kontaktformular

Alfa København er et privat tilbud der via rammeaftale er en del af det kommunale alkoholbehandlingstilbud. Derfor er det gratis at modtage ambulant alkoholbehandling.
Du er velkommen til at ringe på 35353581

Vedrørende alkoholbehandling

Henviser

5 + 11 =